Veel leuke extra activiteiten!

M.G. de Boer C.V.

Boomkwekerij M.G. de Boer heeft een zeer breed sortiment plantgoed sierheesters in uniforme, compacte kweektrays die o.a. gebruikt worden voor doorkweek, aanleg door gemeentes en hoveniers en pakkethandel.

Kwekerij J.W. Bakhuijzen

Kwekerij JW Bakhuijzen is gespecialiseerd in het kweken van exclusieve soorten Skimmia’s en Pernettya’s. Er wordt intensief gewerkt aan het kweken van nieuwe soorten Skimmia’s die toenemend sterkere en praktischere vormen aannemen. De kwekerij van ruim 30.000 m² levert haar planten in onder meer Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.

Aqua Sifra

Met een flexibel assortiment van zo’n 270 soorten waterplanten is Aqua Sifra een van de grootste waterplantenkwekerijen in de regio. Denk aan Waterplanten, drijfplanten, zuurstofplanten en waterlelies (maar ook moerasplanten en oeverplanten).

Van der Salm BV

Van der Salm heeft jarenlang geïnvesteerd in de bouw van kassen,containervelden, teeltsystemen, plantrobots, laaddocks en afleverlijnen. Het bedrijf is daardoor sterk geautomatiseerd. De aandacht gaat uit naar de teelt van Lavendel, met Gaultheria als tussenteelt. Het bedrijf telt nu acht vestigingen in Nederland en één in Portugal. Het assortiment bestaat uit o.a. Lavendel, Buxus, Gaultheria, Conica, Pinus Pinea, en Ilex.

Salixkwekerij Bontekoe

Salixkwekerij Bontekoe is al bijna dertig jaar volledig toegewijd aan de teelt van Salix op stam en is sinds vorig jaar energie neutraal. Op verschillende locaties in Boskoop en Hazerswoude-dorp worden diverse variëteiten gekweekt. De hoofdsoorten zijn Salix integra Flamingo en Salix caprea Kilmarnock. De Salix integra Flamingo is het paradepaardje van de kwekerij.

Remon Bakhuijzen

De onderneming Boomkwekerij Remon Bakhuijzen is actief in de branche Teelt van sierplanten.